4Her

Recension av 4Her

4Her är ett preparat “för henne” som har effekt på kvinnors hälsa. Kosttillskottet är utgivet av det norska företaget Vitamail AS innehållande flera ingredienser som ska ha effekt på kvinnors lust, hormoner, nervsystem och energi. 

Vitamail AS är ett av de större bolagen i branschen som är distributör av 4her så väl som flera andra populära kosttillskott. Bland annat: T8, Prostacare, Flex5x och Metaburn.

Vi på Unimedz är nyfikna på 4Her så väl som alla kosttillskott. Det finns mycket kosttillskott avsett för män så som T8, Maxulin och Prostacare, men inget renodlat preparat för kvinnor. Vi vill därför undersöka om 4Her verkligen fungerar eller om det bara är en bluff.

En recension har genomförts med produkttester framför allt från tredjepartsinformation genom kundberättelser, recensioner och tester genomförda på 4Her.

Innehållsförteckning

Vad är 4Her?

4Her är ett kosttillskott avsett för kvinnor innehållande flera ingredienser som ska ha effekt på kvinnors lust, hormoner, nervsystem och för ökad energi. 

Kvinnor kan med åldern börja känna minskad lust och energi. Bland annat innehåller 4her extrakt av Damiana som växer som en buske i Sydamerika. Denna växt bidrar naturligt till att upprätthålla sexuell lust.

Utöver Damiana innehåller 4her även Maca, Ginseng och Tigernöt som flera av dessa även ska bidra till att upprätthålla sexuell lust, men framför allt till ökad energi.  

4Her är ett preparat till alla kvinnor över 18 år men marknadsförs framför allt till aktiva äldre kvinnor eftersom det är när man blir äldre som ovan nämnda problem vanligare kan uppstå. Det är helt enkelt ett preparat skräddarsytt för att ge kvinnor en hälsoboost.

Innehåll & ingredienser

4her innehåller framför allt extrakt från Damiana, Ginseng, Maca och Tribulus som är själva essensen i preparatet. Dock innehåller det även mängder med vitaminer och andra nyttigheter.

Dosering - Hur använder man 4Her?

Vitamail föreskriver att man ska ta 2 stycken kapslar om dagen i 4-6 månader för att uppnå önskad effekt. Det är viktigt att följa dessa ordinationer för att man ska uppnå någon effekt.

Test av 4Her

4Her är ett preparat utgivet av välrenommerade Vitamail AS som har flera andra populära preparat som har både goda recensioner så väl som studier som underbygger dess funktion.

4Her är för närvarande dock ett ganska nytt varumärke som Vitamail har lanserat, men innehållet i produkten är beprövade naturliga ingredienser som enligt kundberättelser har haft god effekt.  

Det finns några negativa recensioner om preparatet, men det är viktigt att känna till att det måste användas under en period på 4-6 månader för att man ska uppnå önskad effekt. Det är därför viktigt att man följer dessa instruktioner, annars finns det risk att det inte fungerar.

Studier & forskning

4Her innehåller damiana och detta har i en studie påvisats ge ökad sexlust vid användning. I en 12 veckors studie fick kvinnor i åldern 45-65 som var i åldern kring klimakteriet testa damiana och en del av kvinnorna upplevde ökad sexlust. Dessutom kan de hjälpa till att minska stress och spänningar.

4Her innehåller också tigernöt som kan verka för att förbättra funktionen för kvinnors könsorgan. En studie bestående av en grupp kvinnor åt tigernöt och efter fyra veckor märkte en majoritet av gruppen att de kände förbättrad lust och upphetsning. Det kan dessutom hjälpa till att stötta urinutsöndringen och upprätthålla urinvägarnas funktion. 

Erfarenheter av 4Her

När vi har recenserat preparatet 4Her har vi kunnat konstatera att många kundberättelser vittar om deras erfarenhet av 4Her. Där har den övervägande majoriteten varit positivt inställda och tycker att preparatet har fungerat bra. Det har även mottagits bra på recensionssajter så som Trustpilot samt även på forumet Flashback.

Det finns så klart även de som har varit missnöjd med preparatet, men som vi tidigare nämnt kan det bero på att de inte har använt 4Her under tillräckligt lång tid. Man ska enligt 4Her använda preparatet i minst 4 månader för att uppnå önskad effekt.

Före & efter

Efter andning av 4Her har vissa användare dokumenterat före och efter de har testat preparatet. Bland annat kan man läsa flera goda efter-recensioner så som:

Jag mår psykiskt bättre efter att jag har använt 4her.

Dina Y

Bandhagen

Jag känner mig bättre. Är nöjd.

Laura S

Spånga

Har inte ätit så länge, men det som jag märker är att jag är väldigt lugn hela dagen och mår allmänt mycket bra!

Monika W

Farsta

Resultat

De flesta användare av 4Her har upplevt ett positivt resultat efter användning av preparatet efter användning i minst 4 månader.

Biverkningar

4Hers tabletter har inte gett upphov till några som helst biverkningar. Eftersom preparatet endast innehåller naturliga ingredienser ska det inte vara möjligt om man inte möjligtvis är allergisk mot något av innehållet. Det har inte rapporterats några biverkningar vid användning.

Är 4Her farligt?

4Her innehåller som ovan nämnt endast naturliga ingredienser och har inte några rapporterade biverkningar. Därför är det ingen som helt fara att använda preparatet.

4Her för män

4her är ett preparat marknadsfört till kvinnor, men fungerar det även till män? Preparatets innehåll är skräddarsytt för att ha effekt på kvinnor och ska därför inte fungera lika bra till män, men det eftersom det är naturliga ingredienser skadar det inte att testa om man är nyfiken.

Köpa 4Her på apotek

4Her säljs exklusivt på deras hemsida och går inte att köpa någon annanstans. Det finns sannolikt kosttillskott innehållande delar av ingredienserna att köpa i hälsokostbutiker eller på apotek, men preparatet 4Her går inte att köpa på Apoteket, Apotea, Apohem, Meds eller något annat nätapotek.

Kostnad & pris

4Her säljs endast på prenumeration på grund av att det måste användas under en längre tid för att ge god effekt. 

Första beställningen av 4Her kostar 174 kronor för 2 månaders förbrukning med 50 procent rabatt eftersom ordinarie pris är 174 kronor per månad. Därefter skickas det med ett intervall på 4 månader för 696 kronor (174 kronor per månad).

Meddela 4Her minst 30 dagar innan nästa leverans om du vill avsluta abonnemanget.

Liknande preparat

Det finns preparat innehållande endast Damiana-extrakt eller med Ginseng-extrakt, men det går inte att beställa något med samtliga ingredienser som 4Her innehåller. Det är således ett unikt preparat.

Är 4Her en bluff eller funkar det?

Det är många som når klimakteriet och inser att de saknar energi, lust och att deras allmänna välbefinnande blir sämre. Då vill man så klart försöka få bukt på detta och om det fanns ett preparat mot detta hade man förmodligen valt att använda det. Frågan är bara om 4Her är en bluff eller om det funkar?

Det finns många kundberättelser som vi har tagit del av där kunder av 4Her vittnar om att preparatet verkligen fungerar samt studier där innehåll i 4Her har varit föremål för test och kommit fram till att det fungerar.

Det finns även kunder som har varit missnöjda med preparatet och ansett att det inte alls har fungerat och menat att det skulle vara en bluff. Flera recensioner på danska Trustpilot vittnar om detta. 

Det vi dock vet är att preparatet måste användas regelbundet under minst 4 månader för att känna någon effekt.

Om 4Her fungerar eller är en bluff får i slutändan lämnas till användaren att testa, det är ett preparat med naturliga ingredienser och kan därför ge olika effekt på olika användare.

För & Nackdelar

4Her ska ge effekt på kvinnors lust, energi och välbefinnande vid regelbunden användning under minst 4 månader. 

Nackdelen med 4Her är att det måste användas regelbundet och att det endast säljs på prenumeration. Dock går prenumerationen att avsluta eller avbryta om man inte längre vill använda preparatet.

Sammanfattning, omdöme & betyg

4her är sammanfattningsvis ett preparat avsett för kvinnor i klimakteriet som hjälper till att få en extra hälsoboost, med effekt på lust, energi och allmänt välbefinnande. 

De flesta är positiva till preparatet och delar av innehållet i 4Her har varit föremål för studier där de har konstaterats fungera. 

Det är dock flera som har varit negativt inställda till preparatet och hävdat att det inte skulle fungera. Det är dock viktigt att understryka att det måste användas i minst 4 månader för att man ska uppnå önskad effekt.

Det är därför en bra idé att själv prova 4Her under perioden på 4 månader, om det gör någon skillnad är det toppen, annars är det bara att avsluta prenumerationen och sluta använda preparatet.

Vanliga frågor & svar

Är 4Her bra?

Det mesta tyder på att 4Her ska vara bra för kvinnor i klimakteriet.

Har 4Her någon effekt?

4Her ska ha effekt på kvinnors lust, energi och välbefinnande.

Hur avslutar man 4Her?

Man kan enkelt avsluta 4Her eftersom preparatet inte har någon bindningstid. Det är dock viktigt att meddela 30 dagar innan man får nästa leverans.

Finns 4Her i Sverige?

Ja, 4Her säljs av Vitamail i Sverige.

Rekommenderar ni 4Her?

Vi varken avråder eller rekommenderar. Det bästa är att man själv testar och ser ifall det fungerar för dig.