Total Curve

Recension av Total Curve

Total Curve är ett preparat i kapselform som tas av kvinnor som vill få fylligare och fastare bröst på en naturlig väg utan plastikoperation.

Tabletterna innehåller bland annat naturliga ingredienser som fänkål, sojabönor och ressveratrol samt är riklig på bioflavonioder och naturligt fytoöstrogen. Ingredienserna ska ge fylligare bröst. 

Innehållsförteckning

Vad är Total Curve?

Total Cruve är preparatet för dig som vill ha fylligare och fastare bröst genom att endast ta äta tabletter. Man slipper därmed att genomföra en plastikoperation med silikonimplantat.

Preparatets innehåll har höga halter av fytoöstrogen som hjälper brösten att få en fylligare form. 

Innehåll & ingredienser

Total Curve innehåller 60 kapslar i varje burk och naturliga ingredienser som Sojaisoflavoner, Reseratrol och Humle.

Dosering

Två tabletter om dagen ska intas i samband med måltid för att uppnå bästa effekt. Rådgör med läkare om du äter receptbelagda mediciner.

Test av Total Curve

Total Curve är ett omtalat preparat och eftersom många kvinnor inte alltid är nöjda med sina bröst, enligt en studie som gjordes i International Journal of Sexual Health har preparatet blivit populärt. 

Total Curve är ett preparat som har använts av kvinnor i många länder med goda resultat enligt de kundberättelser och recensioner av produkten som vi har tagit del av. 

Vår testperson av Total Curve upplevde att hennes bröst blev fylligare och fastare efter att ha intagit Total Curve. Det kan dock även bero på placebo, men känslan var god.

Studier & forskning

Det finns vad vi kunde hitta inga studier på Total Curve eller på innehållet i produkten.

Erfarenheter av Total Curve

Enligt de kundberättelser som vi har tagit del av är erfarenheten att Total Curve ska fungera. Det är dock ett naturligt preparat och bör individuellt testats av användaren för att helt säkert se att det fungerar.

Före & efter

Vår testpersons känsla var att före respektive efter så hade hennes bröst blivit fylligare och fastare efter att ha ätit Total Curve.

Resultat

Resultatet var positivt, men det upplevdes inte att preparatet gjorde så stor inverkan, men hon tyckte ändå att det var värt det. Resultatet blev ungefär som hon förväntade sig.

Biverkningar

Det finns inga kända biverkningar från Total Curve. Preparatet är helt naturligt och ska således inte heller kunna leda till några biverkningar. Rådgör dock med läkare innan, om du äter receptbelagd medicin.

Är Total Curve farligt?

Total Curve är inte farligt, produkten innehåller endast naturliga ingredienser.

Köpa Total Curve på apotek

Dessvärre går det inte att köpa Total Curve på apoteket, apotea, apotek365, Meds eller något annat nätapotek. Den går dock att köpa på shytobuy eller på Amazon.

Kostnad & pris

Total Curve innehåller 60 tabletter/kapslar och kostar 349 kronor för en burk.

Det blir dock billigare om man köper fler burkar, då ges mängdrabatt.

Om man köper två brukar á 60 kasplar kostar det 664, alltså ges 34 kronor i rabatt.

Är Total Curve en bluff eller funkar det?

Total Curve klassificeras som ett kosttillskott och många ställer sig tveksamma till om det verkligen fungerar, eller om det är en bluff.

Det är därför en legitim fråga om det fungerar, men faktum är att Total Curve enligt många kundberättelser och genomförda ska ha god effekt på brösten.

Vanliga frågor & svar

Får man fylligare bröst av Total Curve?

Det ska fungera enligt de flesta kundberättelserna, men det bästa är om du testar själv och ser vad du tycker.

Får man större bröst naturligt av Total Curve?

Det mesta tyder på att det ska ge naturligt fylligare bröst, men det är oklart om de verkligen blir större.

Får man fastare bröst av Total Curve?

Total Curve säger sig ge både fylligare och fastare bröst, men som alla kosttillskott är det individuellt om det fungerar för dig.