Viaman Male Formula

Viaman Male Formula

Recension av Viaman Male Formula

Viaman Male Formula är ett preparat avsett för män som innehåller ämnen som ökar sexlusten. Male formula är en del av varumärket Viaman som har flera populära produkter i sitt sortiment.

 Tabletterna innehåller bland annat Zink och Macarot som har lusthöjande egenskaper för män och hjälper användaren att återfå sexlusten. Preparatet är populärt världen över och har särskilt många användare i Spanien, Frankrike, USA, Italien och Brasilien.

Innehållsförteckning

Vad är Viaman Male Forumla?

Viaman male formula är preparatet för dig som upplever minskad sexlust och vill återfå den normala till normala nivåer. Preparatet innehåller naturliga ämnen som har effekt på mäns sexlust och kan användas av alla män över 18 år. 

Innehåll & ingredienser

Viaman Male Formula innehåller totalt 90 tabletter och ämnen som har en förhöjande effekt på mäns sexlust.

Dosering

Ta en tablett om dagen och skölj ned med vatten i samband med en måltid tills önskad effekt är uppnådd.

Test av Viaman Male Formula

Viaman MaleFormula är ett beprövat preparat som har använts av tusentals män i flera länder och har hjälp många att ge dem tillbaka sexlusten. 

Preparatet innehåller flera ämnen som har effekt på mäns sexslut, bland annat extrakt av fenugreek som är vanligt förekommande i kosttillskott med lusthöjande effekt. 

Vår testperson provade Male Formula under cirka 16 veckor och upplevde ökad sexlust och energi, med goda resultat. 

Studier & forskning

Det finns fler studier som underbygger effekten av flera av ingredienserna i Viaman Male Formula, blanda annat zink och ökade testosteronnivåer.

Läs mer om studien här.

Erfarenheter av Male Formula

De flesta kundberättelser som vi har tagit del av samt de tester som vi har genomfört påvisar att Male Formula från Viaman är en bra produkt. Erfarenhetsmässigt har dess effekt visat sig fungera.

Före & efter

Vår testperson som provade Male Formula under 16 veckor upplevde stor skillnad före och efter, där han upplevde ökad sexlust samt ökad energi.

Resultat

Resultatet efter testet var förvånansvärt stora trots väldigt låga förväntningar. De kundberättelser som vi har tagit del av, var den överväldigande majoriteten positiva till produkten även om det fanns de som var missnöjda.

Biverkningar

Det finns inga kända biverkningar från Viaman Male Formula, men preparatet ska alltid intas vid en måltid. Dessutom kan det vara bra att konsultera med sin läkare om man äter andra mediciner.

Är Viaman Male Formula farligt?

Male formula är inte farligt, produkten innehåller endast naturliga ingredienser.

Köpa Viaman Male Formula på apotek

Viaman Male Formula går inte att köpa hos någon återförsäljare, eller på något apotek utan är endast tillgängligt exklusivt på deras hemsida.

Kostnad & pris

Male Formula kostar 273 kronor per burk och innehåller då 90 tabletter som varar i 90 dagar. Det går även att köpa 2 eller 3 burkar för att få 5 respektive 10 procent rabatt.

Är Viaman Male Formula en bluff eller funkar det?

Kosttillskott som innehåller naturliga ämnen är inte läkemedelsklassade och därför ställer sig många frågande om det fungerar eller om det bara är en bluff.

Male Formula har visat sig fungera för de allra flesta användare, men det finns även de som anser att det inte ger önskad effekt. De bästa är att själv testa preparatet och se om man upplever någon skillnad.

Vanliga frågor & svar

Får man ökad sexlust och energi av Male Formula?

Det mesta tyder på att preparatet ska fungera. Testa själv för att se om det har någon effekt på dig.

Hur säger man upp Viaman Male Formula?

Prepratet säljs för engångsköp och man behöver inte prenumerera. En burk håller i 90 dagar.

Rekommenderar ni Viaman Male Formula?

Vi varken rekommenderar eller avråder utan vill bara ge en objektiv recension av preparatet.