Viaman Viper

Viaman Viper

Recension av Viaman Viper

Viaman Viper är ett naturligt framtaget preparat för män som ska öka njutningen vid samlag och kommer i tablettform. Viper är en del i Viaman-serien som bland annat kan användas tillsammans med de övriga preparaten i serien. 

Tabletterna innehåller flera beprövade ingredienser som ska ha effekt på manlig njutning vid sex och intas innan samlag.

Innehållsförteckning

Vad är Viaman Viper?

Viaman Viper är ett preparat för dig som är man och vill öka njutningen under samlag genom att ta en tablett för att öka lusthöjningen. Preparatet innehåller endast naturliga ingredienser och kan tas av alla män över 18 år.

Innehåll & ingredienser

Viaman Viper innehåller totalt 8 tabletter per förpackning och intas 30 minuter innan samlag. 

Dosering

Ta en tablett 30 minuter innan samlag för att uppnå önskad effekt. OBS! Genomsnittstiden för verkan är cirka 30 minuter, men kan variera från person till person.

Test av Viaman Viper

Viaman Viper är ett erkänt preparat för att ökad njutning i sängen med enbart naturliga ingredienser. 

Preparatet innehåller Vitamin B1, B12, B6 och Magnesium som har en god effekt på det manliga nervsystemet och dess funktion för mäns prestanda under samlag samt potens.

Syftet är att innehållet ska ge en hårdare och varaktigare erektion som kan göra att längden på samlaget kan fortgå under en längre tid vid användning av viper. 

Studier & forskning

Det finns studier som underbygger flera av ingrediensernas effekt, men det är oklart om det hjälper på det sätt som är föreskrivet. 

Erfarenheter av Viper

Det finns flera kundberättelser som underbygger att preparatet fungerar. Inte minst flera goda recensioner av användare som har sagt att det fungerar mycket bra och har god effekt.

Före & efter

Flera av kundberättelserna vi har tagit del av har uppnått god effekt före och efter användning av viper.

Resultat

De naturliga ingredienserna gav god effekt enligt flera av de kundberättelser vi har tagit del av, men det var av varierande karaktär, där vissa tyckte att det tog lång tid innan verkan, men överlag positivt. 

Biverkningar

Eftersom Viper endast innehåller naturliga igredienser i form av vitaminer och mineraler finns det ingen risk för biverkningar vid användning. Det kan dock vara bra att konsultera med en läkare om man äter andra mediciner.

Är Viaman Viper farligt?

Nej, produkten Viaman Viper är inte farlig, den innehåller endast naturliga ingredienser. 

Köpa Viaman Viper på apotek

Det går inte att köpa Viper på Apotek som Apotea, Meds, Apoteket hjärtat eller andra utan säljs exklusivt på shytoby.

Kostnad & pris

Viaman Viper kostar 189 kronor för 1 förpackning innehållande 8 tabletter. Det går dock att köpa 2 eller 3 förpackningar och få 5 respektive 10 procent i mängdrabatt.

Är Viaman Viper en bluff eller funkar det?

Det är inte alltid kosttillskott fungerar lika bra för alla och därför är får produkten ett varierande resultat för varje användare.

Viper har visat sig fungera enligt flera av de kundberättelser vi har tagit del av, de flesta är mycket nöjda och det har givit användaren vad produkten har lovat. Om man är osäker kan man köpa 1 förpackning för 189 kronor och prova och se om det fungerar för dig.

Vanliga frågor & svar

Fungerar Viaman Viper?

Det mesta tyder på att det fungerar. Bäst är att prova själv för att se om det har någon effekt på dig.

Hur säger man upp Viaman Viper?

Viper säljs inte via prenumeration.

Rekommenderar ni Viaman Viper?

Vi varken rekommenderar eller avråder någon att köpa Viper, vi gör bara en objektiv recension av produkten.